uvařil 14. 2. 2010 18:02
předkrm silvestrovského menu 2009
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 14. 2. 2010 18:02
předkrm silvestrovského menu 2009
prsa kachní, olej, koření andalusia, solamyl, omáčka sojová, omáčka worcesterová, sůl, koňak, rozmarýn, máslo, mouka hladká, voda, sůl, smetana, brusinky, koňak, olej slunečnicový
Retro okénko: Katův šleh, legendární specialita devadesátek stále žije! Jak tuhle hospodskou delikatesu nejlépe připravit?
Brokolice do lednice: Otestovali jsme tip, který funguje. Takhle vydrží brokolice čerstvá déle než týden
Jak připravit dresink na caesar salát? Ančovičky a parmezán vévodí chuti, dokonalou krémovou konzistenci zajistí olivový olej a žloutek