uvařil 22. 4. 2011 08:07
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 22. 4. 2011 08:07
brambory, vejce, cibule, okurka čerstvá, šunkový kabanos, směs zeleninová pod svíčkovou, směs zeleninová do polévky, sůl, pepř, hořčice, olej, lák z okurek, paprika sterilovaná, pstruh, česnek mědvědí, vývar, máslo, sůl, paprika sušená sladká, chilli, kmín celý, tymián
Sedm podivných středověkých jídel: Pečená kočka, polévka ze zmijí nebo nadívaný ovčí penis bývaly tehdy na stole běžně
Jak se jedlo v 60. letech: Boj proti pověrám aneb Po cukru dětem kosti opravdu nesílí a pivo nepomáhá capartům v trávení
Souboj na talíři začíná už za týden. Šéfkuchaři v nové řadě ukážou, jak se dělá správný smažák, žemlovka nebo halušky