uvařila 26. 2. 2015 22:03
Bramborové krokety nakynuté před smažením
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 2. 2015 22:03
Bramborové krokety nakynuté před smažením
kýta kančí, sůl, pepř mletý, slanina, pórek, rajče, olej, hořčice plnotučná, vývar masový, nať petrželová, olej, hořčice, česnek, sůl, hrušky zavařené, zavařenina borůvková, koření hřebíček, skořice, brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, droždí čerstvé
Španělské ptáčky ve Španělsku neznají. Odkud se opravdu vzaly? Slavné speciality a tajemství jejich původu
Spisovatel J. R. R. Tolkien nesnášel francouzskou kuchyni, zato zbožňoval stejná jídla jako „jeho“ hobbité, třeba houby
Jídelní rozmary slavných: Zpěvák Freddie Mercury měl rád maminčinu kuchyni, zejména směs luštěnin s kořeněným kuřetem