uvařil před 12 hodinami
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil před 12 hodinami
Kančí kýta na jablkách podložená salátem ledovým a bramborový knedlík
kýta kančí, olej, cibule, jablko, žampióny, tymián, koření hřebíček, mouka hladká, brusinky, citron, pepř mletý, bobkový list, jalovec, koření divočina, víno červené suché, sůl
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 14 hodinami
Přidáno před 15 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno 29. 9. 2024 20:36
Komu se nelení, tomu se zelení aneb Tři tipy, jak využít avokádo ve sladkých dezertech!
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
MasterChef Česko 2022: Nejlepší rajská omáčka podle Terky je na základu z karamelu a chuť jí dodává skořice, badyán a zázvor