uvařila 17. 2. 2016 18:27
Na talíři ozdobíme kouskem čerstvého pomeranče
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 17. 2. 2016 18:27
Na talíři ozdobíme kouskem čerstvého pomeranče
plec kančí, olej, cibule, česnek, pomeranče, skořice mletá, bujón zeleninový, pepř mletý, šťáva pomerančová, sůl
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku