uvařil 17. 12. 2009 09:00
Podáváme s rajčatovým pyré.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 17. 12. 2009 09:00
Podáváme s rajčatovým pyré.
filet z kapra, sýr tvrdý, tuk, mouka hladká, vejce, sůl, pepř, kmín mletý, kůra citronová, koření provensálské, nať petrželková sušená, olej, semínka sezamová, rajče sušené, bylinky zelené, ocet vinný, cukr
Pomalu a za studena: Jak připravit ledovou kávu způsobem cold brew?
Retro okénko: Nepečený rychlý jablkový dezert voní po vanilce a skořici a využijeme do něj "unavené" ovoce
Retro okénko: Tukožroutská polévka frčela za socialismu a oblíbená je dodnes. Slibuje zhubnutí až pěti kilogramů za 14 dní