uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 19. 2. 2016 14:44
Jestliže dort zaujme po vyjmutí z ráfku pohledným vrstvením, netřeba ho již potírat šlehačkou, klidně přiznejte jeho nahou podstatu
jaffa piškoty meruňkové, tvaroh měkký, cukr vanilkový, smetana ke šlehání, želatina, voda, čokoláda bílá, meruňky, želatina citronová, cukr krupice, voda, želatina, džem meruňkový, smetana ke šlehání, jaffa piškoty meruňkové
Pečeme s Ivou: Anglické rohlíky nebo řezy? Chuť stejná, ale tvarování snazší, a před rodinou i návštěvou se s nimi vytáhnete!
Ražniči pečené v alobalu: Předem marinované maso je nádherně šťavnaté. Důležitý je fígl při balení špízu do alobalu
Holka u plotny radí: Jak na nadýchané a vláčné lívance bez kynutí? Je to hračka!