uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Příprava karamelové šlehačky - vmíchávání karamelového základu do smetany
voda, olej rostlinný, sůl, mouka hladká, vejce, pudinkový prášek, rum, máslo, krém, smetana ke šlehání, cukr krupice, smetana ke šlehání, poleva,
Pestrobarevné noky nadchnou vzhledem i chutí. Víte, jakou barvu získáte ze šafránu nebo inkoustu ze sépie?
Plněná kapsa na houbách: Vepřové plátky s voňavou houbovou omáčkou připravené v papiňáku jsou na stole za půl hodiny
Jarní cibulka 5x jinak: Grilovaná jako příloha odlehčí masité pokrmy, ve slaném koláči perfektně ladí se sýrem a smetanou