uvařila 25. 1. 2017 16:58
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Dobarvení a dochucení polevy kulérem na větrníky
voda, olej rostlinný, sůl, mouka hladká, vejce, pudinkový prášek, rum, máslo, krém, smetana ke šlehání, cukr krupice, smetana ke šlehání, poleva,
Delikatesa mezi chleby: Borodinský chléb z žitné mouky voní po koriandru, má lehce karamelovou chuť a křupavou kůrku
Lepší život za pár korun: Balíček zákusků a pečiva za 120 Kč nebo menu z restaurace za 122 Kč si díky aplikaci může dopřát každý
Peče celá země: Jak na nejslavnější dort maďarských kaváren Dobos? S našimi radami jej zvládnete jako mistři cukráři