uvařila 5. 5. 2010 03:21
Oba pruhy těsta dáme na sebe a okrájíme na stejnou velikost
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 5. 2010 03:21
Oba pruhy těsta dáme na sebe a okrájíme na stejnou velikost
máslo, cukr moučkový, vejce, extrakt vanilkový, mouka hladká, prášek do pečiva, sůl, mléko, kakao, marmeláda, marcipán
Vlašské ořechy zlepšují paměť i náladu a prospívají také srdci. Naložte je do medu!
Žid neboli bramborák na sladko: Díky jablkům v těstě má svěží chuť, díky bramborám je krásně křupavý
Podmáslová zelňačka s houbami: Úžasně jemnou a lahodnou variantu tradiční klasiky skvěle dochutí kromě hub i kopr