uvařila 10. 9. 2011 13:10
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 9. 2011 13:10
patizon, slanina anglická, salám gothaj, česnek, cibule, mouka polohrubá, vejce, sůl, pepř, majoránka, strouhanka
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Proč nikdy nemýt kuřecí maso před přípravou? Odborníci varují: Riskujete onemocnění i zhoršení chuti pokrmu
Zbylo vám maso z pečené husy? Připravte z něj lahodný sendvič, vydatnou polévku nebo božský slaný koláč
Podzim na talíři: Uvařte si krémovou polévku z pečeného celeru se žampiony a vínem