uvařila 29. 8. 2015 11:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 29. 8. 2015 11:22
vločky ovesné, mouka hladká, mouka hladká celozrnná, sůl, prášek do pečiva, semínka sezamová, kardamom, voda, olej olivový, avokádo, smetana zakysaná, šťáva limetková, limetka
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 6 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Jak a kdy zalévat a hnojit jahody, abychom měli tu nejsladší úrodu? Pomáhá kopřivová jícha i slepičí trus, důležité je i správné zavlažování
Je vám po jídle zle? Na vině je překyselený žaludek! Co si dát, aby se břicho zklidnilo?
Průvodce halloweenskými dýněmi: Kdy je můžeme jíst, jakou si na vydlabání koupit i proč je svíčka rizikem