uvařila 24. 10. 2013 17:00
prekrojený
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 10. 2013 17:00
prekrojený
vejce, cukr, mouka polohrubá, olej, kakao, prášek do pečiva, máslo, pyré kaštanové, cukr, prášek zlatý klas, mléko, rum, cukr krystal, mléko, šlehačka v prášku, ztužovač, marmeláda
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou