uvařila 25. 5. 2009 16:18
dušení se zeleninkou...
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 5. 2009 16:18
dušení se zeleninkou...
maso vepřové, kedlubna, pórek, cibule, mrkev, olej, smetana zakysaná, bazalka čerstvá, kmín celý, pepř, sůl, cibulka lahůdková
Velký přehled výlovů rybníků 2023: Kam pro čerstvé ryby a kde na místě ochutnáte kapří hranolky či voňavou rybí polévku
Drožďová polévka zasytí a skvěle chutná: Hotovou ji máte do půl hodiny, přijde na pár korun a zvládne ji opravdu každý
Šéfkuchař Radek Kašpárek rád vaří z levnějších surovin. Nám prozradil svůj recept na štědrovečerní rybí polévku