uvařila 13. 6. 2013 15:00
Česnek a zázvor prolisujeme,přidáme ke kedlubnám společně s jablky a ml.zázvorem.Dáme citron.šťávu a ještě 5minut dusíme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 13. 6. 2013 15:00
Česnek a zázvor prolisujeme,přidáme ke kedlubnám společně s jablky a ml.zázvorem.Dáme citron.šťávu a ještě 5minut dusíme
kedlubna, jablko, cibule, česnek, zázvor mletý, zázvor čerstvý, šťáva citronová, kmín celý, olej, sůl
Semifinalista MasterChefa Pepa Nemrava radí, jak na znojemskou omáčku: Maso dobře prošpikujte a okurky dejte až nakonec
Domácí léčba medem podle našich babiček: Na kašel pomáhá med s cibulí, na imunitu kořeněný medový sirup se zázvorem
Pravidla solení podle nejlepších šéfkuchařů: Kdy přidat sůl k luštěninám, kdy na játra a co se zeleninou