uvařila 26. 11. 2013 16:17
Kefírová bábovka s vůní skořice a medu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 11. 2013 16:17
Kefírová bábovka s vůní skořice a medu
kefír, vejce, cukr krupice, olej, med, mouka hladká, soda jedlá, prášek do pečiva, skořice, ořechy, kůra citronová, mouka hrubá
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar