uvařila 5. 2. 2017 20:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 2. 2017 20:00
vejce, mouka polohrubá, cukr krupice, voda, olej, cukr vanilinový, prášek do pečiva, pudink vanilkový, solamyl, mléko, cukr moučkový, máslo, cukr moučkový, hmota potahovací
Falešné tataráky dokáží trumfnout i masový originál. Výraznější chuť má avokádový, červená řepa zase přidá jemnou kyselost
5 nejlepších hrníčkových moučníků: Bez vážení upečete ořechovou bábovku, švestkový koláč nebo nadýchané koblihy
Reportáž: Občerstvení před fotbalem? Slavia dnes skóruje. Dali jsme si sekanou za 140 Kč, skvělý byl i červenobílý donut