uvařila 21. 1. 2014 15:36
Kližka v zelenině,na černém pivu
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2014 15:36
Kližka v zelenině,na černém pivu
kližka hovězí, slanina gazdovská, lečo, pivo černé, voda, pepř čtyř barev, koření nové koření, rozmarýn, hořčice plnotučná, česnek, masox, sůl, pepř mletý, solamyl, voda
Cuketová sekaná: Šťavnatá a vláčná varianta klasického jídla skvěle chutná teplá i studená, starší cuketu je třeba dobře upravit
Antonín Dvořák miloval českou kuchyni, musel mít řízek a pivo, najednou údajně snědl i 30 švestkových knedlíků
Pět nejlepších posypek na ovocné knedlíky: Strouhaný tvaroh, falešná drobenka i voňavý perník jídlo skvěle ochutí