uvařila 21. 1. 2014 15:39
Osmažíme slaninu,na ni dáme prudce zatáhnout plátky masa.Přidáme ostatní suroviny a dusíme doměkka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2014 15:39
Osmažíme slaninu,na ni dáme prudce zatáhnout plátky masa.Přidáme ostatní suroviny a dusíme doměkka
kližka hovězí, slanina gazdovská, lečo, pivo černé, voda, pepř čtyř barev, koření nové koření, rozmarýn, hořčice plnotučná, česnek, masox, sůl, pepř mletý, solamyl, voda
MasterChef Česko: Skromné vaření se zeleninou. Ušetříte a ještě si pochutnáte!
Kuřecí polévka kaldoun se žemlovými knedlíčky: Recept podle babičky Dášky miluje celá rodina. Příprava je snadná, chuť božská
Pečeme s Ivou: Znáte meteník? Kynutý slaný koláč se může stát lákavým občerstvením i hlavním jídlem