uvařila 21. 1. 2014 15:40
Z hrnce vytáhneme maso,koření a šťávu zahustíme.Podáváme se špeclemi,nebo s rýží
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 21. 1. 2014 15:40
Z hrnce vytáhneme maso,koření a šťávu zahustíme.Podáváme se špeclemi,nebo s rýží
kližka hovězí, slanina gazdovská, lečo, pivo černé, voda, pepř čtyř barev, koření nové koření, rozmarýn, hořčice plnotučná, česnek, masox, sůl, pepř mletý, solamyl, voda
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci