uvařil 5. 4. 2009 18:22
klobásníky
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 5. 4. 2009 18:22
klobásníky
mouka polohrubá, mouka hladká, mléko, droždí, olej, žloutek, sůl, cukr, bůček, voda, sůl, pepř mletý, majoránka, česnek, kmín drcený, solamyl, strouhanka, vejce
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Bylinky na maso, které nesmějí chybět na vaší zahrádce. Právě teď je vhodný čas sázet například tymián nebo majoránku
Moravské báleše podle receptu od babičky: Tyhle kynuté placky se snadno připravují a chutnají nasladko i naslano
Tradiční oukrop podle Sandtnerové je velmi skromný pokrm, ale chutná dobře a takhle snadno se připravuje