uvařila 5. 11. 2011 15:34
Knedlíčková zelňačka
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 11. 2011 15:34
Knedlíčková zelňačka
zelí kysané, cibule, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, pepř celý, koření nové koření, bobkový list, vývar masový, smetana, sůl, pepř, mouka polohrubá, sádlo, klobása pikantní, rohlík, vejce, pažitka
Přidáno před 2 hodinami
Přidáno před 3 hodinami
Přidáno před 4 hodinami
Přidáno před 16 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Přidáno 27. 9. 2024 12:01
Bulharsko na talíři: Studená bulharská polévka tarator vás dokonale osvěží. Jak ji připravit, abyste si na ní dokonale pochutnali?
Co takhle dát si steak z 3D tiskárny? Vegetariánské tištěné „maso“ má obohatit jídelníček už v příštím roce
Světem jídla: Typicky „americký“ kečup pochází z Číny a původně byl bez rajčat. Neuhádnete, co obsahoval!