uvařila 9. 1. 2011 17:59
původní recept z časopisu Apetit
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 1. 2011 17:59
původní recept z časopisu Apetit
mouka hladká, voda, sůl, směs zeleninová mražená, maso vepřové mleté, semínka sezamová, víno, omáčka sojová, zázvor čerstvý, sůl, chilli paprika čerstvá, zázvor čerstvý, balsamico, omáčka sojová, víno bílé
Jahodový koláč s pudinkovo-tvarohovou náplní je krásně vláčný, báječně osvěží v horkých letních dnech a božsky chutná
Hrušky, podzimní kolegyně jablek: Dietní ovoce dokáže odstranit jedovaté látky z těla
MasterChef Česko 2022: Jak zajistit, aby bylo suflé dokonale nadýchané a nesrazilo se? Důležité je správné šlehání i vymazání formy