uvařila 20. 10. 2019 18:37
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 20. 10. 2019 18:37
Bosáky jsou tužší knedlíky, nenasákavé, jako většinou knedlíky ze syrových brambor bývají, ale nejsou tvrdé..
rohlík, brambory, mouka polohrubá, vejce, sůl, sádlo, špek uzený, cibule, zelí kysané, sůl, kmín celý, cukr, jablko
Retro okénko: Vzpomínáte na Metro dezert? Tahle cukrovinka je k dostání i dnes, ale podle našeho receptu si ji upečete doma
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Holka u plotny radí: Jak využít zbytky pečeného kuřete? Maso se hodí do tortilly i pomazánek, kosti zase na vývar