uvařila 10. 8. 2009 14:29
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 10. 8. 2009 14:29
voda, sůl, tuk, mouka polohrubá, vejce, žloutek, tuk, smetana ke šlehání, ztužovač, cukr moučkový, mléko, čokoláda bílá, pudink vanilkový, cukr moučkový
Přidáno před 1 hodinou
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Přidáno před 18 hodinami
Pečeme s Ivou: Sladká česká tradice k nakousnutí - kynuté svatomartinské rohlíčky s ořechovou náplní
Hříbková omáčka hříbkajda: Je jemná díky smetaně a krásně voní kmínem, s knedlíky chutná božsky
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit