uvařila 27. 2. 2011 20:25
Koláč mnoha chutí a vůní
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 27. 2. 2011 20:25
Koláč mnoha chutí a vůní
vejce, mouka hladká, olej, cukr moučkový, cukr hnědý, cukr vanilkový, soda jedlá, sůl, skořice, jablko, ořechy strouhané, rybíz, moučka kokosová, cukr třtinový, máslo, mléko, rum
Manuál mražení bylinek: Které můžete dát k ledu a jak na to? Pomůže máslo i vývar
Sváteční Prostřeno: Kuře s mandlovou nádivkou nebo mladé jehněčí s kapustovými brambůrkami? Co si vyberete?
Slupky z cibule do koše nepatří. Využijete je jako koření, uplatní se ve vývaru a vylepší i vařenou rýži