uvařila 18. 11. 2011 20:00
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 18. 11. 2011 20:00
máslo, mouka hladká, cukr moučkový, prášek do pečiva, cukr vanilkový, sůl, alkohol, jablko, cukr vanilkový, skořice mletá, activia stracciatellová, smetana ke šlehání, škrob, sušenky bebe, vejce, lupínky kokosové
Historie kaváren v Orientu i v Evropě: První šálky tmavého moku chutnaly jako saze a podávaly se zásadně s cukrem a kořením
Svatba korunního prince Rudolfa: Podávaly se taštičky plněné skřivánčím masem, sluky s lanýži a dort s pomerančovými květy
Svatováclavské koláčky z nekynutého těsta se před pečením namáčejí do vajíčka. Jsou pak neuvěřitelně křehké a vláčné