uvařila 9. 10. 2012 14:17
nastrouhaný marcipám, třtinový cukr, skořice
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 9. 10. 2012 14:17
nastrouhaný marcipám, třtinový cukr, skořice
mouka hladká, máslo, žloutek, cukr moučkový, kypřící prášek do pečiva, sůl, extrakt vanilkový, jablko, šťáva citronová, cukr třtinový, skořice mletá, smetana kysaná, vejce, marcipán, lupínky mandlové
Mexické pikantní kuře: Pálivé fazole ho zahustí a ochutí, zázvor provoní a chilli papričky dodají ten správný říz
Banánová buchta na plech podle Josefa Maršálka: Příprava je snadná a výsledek fantastický, říká cukrář
Maďarské lečo: Tajemství skvělé chuti tkví ve správném postupu. Víte, jak na to?