uvařila 5. 3. 2010 18:28
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 5. 3. 2010 18:28
máslo, cukr krupice, cukr vanilkový, sůl, vejce, mouka hladká, kypřící prášek, moučka škrobová, ořechy vlašské, želatina, žloutek, rum, cukr krupice, jogurt, smetana ke šlehání, jablko, víno červené, šťáva jablečná, želé dortové
Zjistili jsme, kolik přílohy dostaneme uvařením 100 g syrové. Pohanka zvětší objem až 4x, rýže 2,5x, nejméně vytěžíme z brambor
Rakouský trhanec: Lahodný nepořádek na talíři miloval i císař Franz Josef I.
Šťouchané brambory: Jednoduchá klasika s osmaženou křupavou cibulkou a čerstvými bylinkami chutná fantasticky