uvařila 7. 6. 2010 11:03
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 6. 2010 11:03
mouka hladká, prášek do pečiva, cukr moučkový, cukr vanilkový, sůl, vejce, máslo, jablko, cukr skořice, tvaroh měkký, škrob kukuřičný, cukr moučkový, cukr vanilkový, kůra citronová, žloutek, jablko, cukr skořice, ořechy vlašské
Langoše – nejslavnější maďarská specialita. Z tohoto těsta s podmáslím je připravíte snadno
Roláda z mletého masa s náplní z vajec, sterilované zeleniny a hub má jemně pikantní chuť a je báječně šťavnatá
Květák smažený v bramborovém těstíčku se sýrem voní majoránkou a je krásně křupavý. Nejdůležitější je správná hustota těstíčka