uvařila 11. 5. 2017 20:47
zadělání na omládek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 11. 5. 2017 20:47
zadělání na omládek
mouka hladká, mouka polohrubá, droždí, mléko, máslo, vejce, sůl, cukr krupice, cukr vanilkový, vejce, povidla švestková, cukr moučkový, rumové aroma, tvaroh, rozinky, žloutek, cukr moučkový, rumové aroma
Farmář vysvětlil, jak správně skladovat dýně: Důležité je sucho, volte raději vnitřní prostory, pak vydrží klidně až do jara, říká
Sladkokyselá omáčka na způsob Uncle Ben's: Skvělou chuť jí dodá ananasový kompot i se šťávou a zavařená vydrží až do další sezóny
Segedínský guláš podle maďarského receptu: Zdravější a chutnější verze, než jakou známe my, se obejde bez mouky