uvařila 24. 11. 2012 14:56
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 11. 2012 14:56
kýta z koloucha, cibule, slanina, hříbky sušené, víno červené suché, máslo, olej olivový, koření divočina, vývar hovězí, jalovec, pepř černý, koření nové koření, sůl mořská
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno před 17 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Klenot mezi moučníky: Dort St. Honoré je vrcholem cukrářského umění. Troufnete si na něj?
Kaťák z kuřecích stehen: Šťavnaté kousky masa na voňavém špeku doplní chilli či feferonka, které zajistí pikantní pálivou chuť
Listopad změní naši kuchyni: Těšit se můžeme na vydatnější jídla, spoustu zeleniny i svatomartinskou husu