Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Pět tradičních velikonočních moučníků: Klasiku v podobě mazance doplní medové jidášky, vajíčka z perníku i boží milosti
Univerzální jogurtové těsto na závin: Stačí na něj jen tři ingredience, je rychlé, vláčné a po upečení krásně křehké
Jedlé krásky na zahradě i na balkoně: Jak pěstovat denivky, bohyšky i lichořeřišnice, které jsou krásnou ozdobou nejen do salátů
Kosmatice (květ černého bezu) v kefírovo-bylinkovém těstíčku Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 Anna Kocikova 40 min