Čím potírat jidáše? Tradiční velikonoční pečivo se po upečení potírá rozpuštěným medem a má to své dobré důvody
Velikonoční baba aneb Slaná kynutá buchta: Je vláčná po másle, voní uzeným a doplňují ji klobásky a vařená vajíčka
Tereza z Peče celá země nabídla recept na beránka: Vyjde na 74 Kč a díky několika fintám jej bezchybně vyklopíte z formy
Colombo65 uvařil 27. 5. 2019 11:03 Korejské Bulgogi z hovězí veverky s jasmínovou rýží a arašídy 0 0 Okomentovat
Holka u plotny radí: Mrkvánky s povidly podle receptu babičky Libušky jsou křehké a lze je péct na více způsobů
Jitrnice patří k masopustu: Aby při opékání dozlatova nepraskly, stačí je obalit v mouce nebo použít fígl s vodou