uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 26. 6. 2010 12:09
Kořeněné vepřové srdce se sardelovou pastou a žampiony
srdce vepřové, cibule, okurky sterilované, žampióny, pasta sardelová, hořčice plnotučná, smetana ke šlehání, bobkový list, pepř, šťáva citronová, mouka hladká, olej, cukr, sůl
Granola nemusí být jen sladká. Slané variantě dodá chuť pár kapek tabasca nebo parmezán a na mlsání je zdravější než chipsy
Šéfkuchař Jan Punčochář je k nepoznání! Nám prozradil, jak zhubnul: Dávám tělu šoky z mnoha stran, svěřil se
Voňavé perníkové delikatesy: Upečte si medovníky nebo staročeskou sakrajdu!