uvařila 6. 11. 2010 13:37
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 6. 11. 2010 13:37
zelí kysané, klobása pikantní, maso uzené, smetana sladká 33%, cibule, česnek, kmín celý, pepř celý, koření nové koření, pepř mletý, bobkový list, paprika sušená sladká, paprika sušená pálivá, mouka, olej, voda, cukr krystal, ocet
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno před 12 hodinami
Přidáno 20. 9. 2024 20:22
Přidáno 20. 9. 2024 14:00
Přidáno 20. 9. 2024 12:23
Přidáno 20. 9. 2024 11:07
Oblíbené omáčky zdravěji: Květáková koprovka nebo speciální rajská vás nadchnou!
Retro okénko: Mražený dezert Vienetta býval sladkou tečkou rodinných oslav. Připravíme jej ale i doma, a to celkem snadno
Co se jedlo na Moravě v době příchodu Cyrila a Metoděje? Hospodyňky připravovaly kaše z luštěnin a chleba „solily“ popelem