uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 1. 2017 16:58
Větrníky 2. vrstva - karamelová šlehačka (měla jsem řidší základ, proto je i šlehačka řidší)
voda, olej rostlinný, sůl, mouka hladká, vejce, pudinkový prášek, rum, máslo, krém, smetana ke šlehání, cukr krupice, smetana ke šlehání, poleva,
Cukrář Josef Maršálek radí, jak na domácí pařížskou šlehačku: Díky jedné ingredienci skvěle drží tvar a chutná božsky
Trendem letošních Vánoc jsou gurmánské dárky
Brownies podle Sylvie z Peče celá země: Použijte kvalitní čokoládu a nekoukejte na kalorie, říká nadaná flétnistka