Jak správně opéct špekáčky na ohni, aby se nespálily a chutnaly božsky? Pár tipů pomůže k dokonalému výsledku
Vepřový flamendr podle Pepy Nemravy: Hospodská klasika, připomínající kaťák, nadchne svou chutí i snadnou přípravou
Játrová omáčka: Má jemnou chuť, voní po cibulce a nejlepší je z drůbežích jater. Navíc je jednoduchá a levná
Bibinka uvařila 8. 6. 2012 17:21 Kosmatice v nivovém těstíčku 0 0 nasbírané a vyklepané kosmatice... Okomentovat
3 snadné a rychlé moučníky, po kterých se jen zapráší: Jak na jablečný koláč nebo nadýchaný perník na plech?
Královské chutě: Princ William svým dětem ujídá čokoládu, a když se ženil, spotřebovalo se jen na dort 1700 těchto sušenek