uvařila před 11 hodinami
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila před 11 hodinami
brambory typ a, cibule, mrkev, celer, okurky sterilované, majonéza, vejce, šunka od kosti, sůl, lák z okurek, hořčice, ocet, cukr, pepř mletý, krkovice vepřová, sůl, pepř mletý, česnek sušený, mouka hladká, vejce, hořčice, smetana, strouhanka, sádlo, citron, petrželka
Přidáno před 5 hodinami
Přidáno před 7 hodinami
Přidáno před 8 hodinami
Přidáno před 9 hodinami
Přidáno před 11 hodinami
Přidáno před 23 hodinami
Slavné omáčky: Na beurre blanc, skvělou máslovou omáčku k rybám stačí jen tři základní ingredience. Víte, které?
Pařížskou šlehačku snadno připravíte i doma: Bude chutnat jako z luxusní cukrárny, před šleháním se ale musí dobře vychladit
Dokonalé cuketové lívanečky. Skvěle si na nich pochutnáme, ať už je připravíme naslano nebo nasladko