uvařil 18. 3. 2016 12:47
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 18. 3. 2016 12:47
stehno králičí, mrkev, petržel, cibule, olej, bobkový list, pepř, sůl, česnek, víno bílé, kmín celý, koření oregáno, rozmarýn, máslo, cibulka jarní, žampióny, olej olivový, máslo, kmín celý, majoránka, sůl, nať petrželová
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř