uvařila 25. 3. 2013 18:38
Konečnou,podélnou část kosti od plátu masa odřízneme a máme hotovo.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 25. 3. 2013 18:38
Konečnou,podélnou část kosti od plátu masa odřízneme a máme hotovo.
stehno králičí, rajče sušené v oleji, arašídy s wasabi, máslo, máslo, cibulka lahůdková, rajče sušené v oleji, olej ze sušených rajčat, vývar zeleninový, sůl, cibulka lahůdková
Co s přebytky po vánočním pečení? Vyrobte z nich kouzelné ozdoby na stromeček!
Historie chleba: Z pšenice se původně dělala jen kaše, později byl bílý chléb symbolem bohatství a ten tmavý byl určen pro chudé
Reportáž ze Salabky: Tatarák s fermentovaným česnekem a pravým zlatem, dvě mini porce za 1800 Kč a šéfova dokonalá blamáž na konci