uvařil 20. 3. 2015 22:35
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 20. 3. 2015 22:35
králík, mrkev, petržel, cibule, celer, sádlo, bobkový list, koření nové koření, sůl, koření grilovací, voda, mrkev, petržel, celer, cibule, kosti z králíka, králík, králík, sůl, bujón, těstoviny torteliny, sůl, pepř, voda
Farmářka Alena Jalůvková radí: Kam v lednici dávat vajíčka a jak se chránit před salmonelou? Zásadní je ocet!
Retro okénko: Šunková pěna býval hit socialistických večírků a frčí dodnes. S receptem podle Viléma Vrabce je dokonalá
Jak připravit vepřovou pečeni s houbami a majoránkou? Maso musí být 2 hodiny naložené v bylinkách a chuť dodá i správný pepř