uvařila 7. 12. 2012 22:38
Omáčku 10 minut za stálého promíchávání provařujeme a pak servírujeme na talíř společně s masem a přílohou.
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 12. 2012 22:38
Omáčku 10 minut za stálého promíchávání provařujeme a pak servírujeme na talíř společně s masem a přílohou.
hřbet králičí, maso králičí, smetana, voda, mouka hladká, máslo, cibule, sůl, omáčka medová mikádo, omáčka pepřová mikado, hořčice hrubozrnná
Italské tyčinky grissini se původně pekly jako lék na trávení. Takhle si křupavou pochoutku upečete dnes
Pečení na víkend: Litý hrníčkový kynutý koláč je vláčný a překvapivě snadný. Drobenka na něm bude navíc díky tomuto triku krásně vonět!
Rychlá šlehačková bábovka je nádherně vláčná, neuvěřitelně nadýchaná a jemná, přitom ji snadno zvládne i začátečník