uvařila 7. 4. 2014 18:21
Porce králíka okořeníme,vetřeme olej a necháme uležet.Na oleji necháme rozvonět kuličky pepře a poté porce králíka prudce opečeme
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 7. 4. 2014 18:21
Porce králíka okořeníme,vetřeme olej a necháme uležet.Na oleji necháme rozvonět kuličky pepře a poté porce králíka prudce opečeme
stehno králičí, paprika sušená uzená, česnek sušený, olej, olej, pepř červený, pepř zelený, cibule, šťáva rajčatová, sůl
Holka u plotny vaří: Jak na svatomartinské kuře à la husa? Se zelím a mini lokšemi chutná jako poctivá pečínka
Příběh jako z filmu: Aby uživila rodinu, začala Hana vařit a prodávat marmelády, co znala od babičky. Dnes ji chválí i Kašpárek
VIDEO: Eliška otestovala nejlepší burgery v Praze a za 255 Kč našla jeden opravdu obrovský a parádně šťavnatý