uvařila 28. 3. 2010 20:15
Křehký makový koláč
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 28. 3. 2010 20:15
Křehký makový koláč
mouka polohrubá, cukr krupice, cukr vanilkový, máslo, žloutek, tuk, mléko, pudink vanilkový, cukr krupice, cukr vanilkový, bílek, mák mletý, kompot mandarinkový, cukr moučkový, šťáva citronová
Sametové Dalgona coffee: Káva „postavená na hlavu“ skvěle chutná, krásně vypadá a ještě odbourává stres!
Zelenina naložená na mexický způsob: Díky pálivým papričkám a skořici chutná směs mrkve a květáku naprosto úžasně
Jak na poctivou rajskou omáčku: Základem jsou kvalitní rajčata a vývar. Chuť dodá perník, tymián i skořice