uvařila 24. 11. 2010 15:22
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 24. 11. 2010 15:22
kosti vepřové, plecko, sůl, česnek, voda, brambory, kmín celý, cibule
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 13 hodinami
Přidáno před 19 hodinami
Přidáno před 21 hodinami
Přidáno 5. 10. 2024 08:43
Přidáno 4. 10. 2024 21:38
Jak správně sušit česnek? Česnek sklízejte za suššího počasí, zavěste ve svazku na tmavé a dobře větrané místo, paličkový se sklízí jinak
Jak na dokonalou jahodovou bublaninu? Díky šlehačce bude úžasně vláčná a jemná, s jahodami rozhodně nešetřete
Dirty horchata je hitem babího léta. Ochutnejte ledovou „špinavou“ kávu s rýžovým mlékem, likérem a skořicí