uvařil 21. 12. 2012 19:27
Rozkrojené a vypeckované hrozno marinujeme spolu s koňakem
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařil 21. 12. 2012 19:27
Rozkrojené a vypeckované hrozno marinujeme spolu s koňakem
křepelky, víno hroznové, koňak, zelenina kořenová, víno červené, vývar kuřecí, olej, smetana, máslo, moučka škrobová, slanina, sůl, pepř
Valentýnské menu v Praze: U Pohlreicha bude dort Erós za 225 Kč, na Žižkovské věži dáte za menu 3490 Kč
Pečeme s Ivou: Úžasně voňavý chlebík z banánového těsta je pečený ve formě a každý jeho krajíček je zdobený skořicovou kresbou
Pět znamení, která jsou mistry v grilování: Vodnář musí mít rybu, Kozoroh umí zvěřinu a Panna vyšvihne šťavnaté karbanáky