uvařila 1. 12. 2011 16:05
potažený spodek
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2011 16:05
potažený spodek
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, pudink vanilkový, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, tresť rumová, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, tresť ananasová, máslo, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, voda, čokoláda bílá, máslo, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, voda, kaštan jedlý, kompot višňový, kompot ananasový, kompot broskvový, smartflex velvet čokoládový, smartflex velvet
Místo husy jenom játra. Umíte je správně připravit? A víte, čím se liší slavná foie gras?
Jak správně sbírat, sušit a skladovat vlašské ořechy: Osvědčené rady zkušených zahrádkářů nezklamou
Nejlepší koprová omáčka jako od babičky? Držte se těchto zásad a dopadne to na jedničku!