uvařila 1. 12. 2011 16:07
můj první patrák
Přejít k obsahu | Přejít k hlavnímu menu | Přejít k vyhledávání
uvařila 1. 12. 2011 16:07
můj první patrák
vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, pudink vanilkový, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, tresť rumová, vejce, cukr moučkový, mouka polohrubá, kypřící prášek, voda, olej, voda, tresť ananasová, máslo, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, voda, čokoláda bílá, máslo, pudink vanilkový, cukr moučkový, cukr vanilkový, voda, kaštan jedlý, kompot višňový, kompot ananasový, kompot broskvový, smartflex velvet čokoládový, smartflex velvet
Balkánský ajvar byl původně náhražkou kaviáru. Víte, jak si tuhle paprikovou pomazánku připravit?
Dokonalé osvěžení: Jak na domácí zmrzlinový dort? Přípravu zvládnete do čtvrthodinky i bez speciální výbavy
Pozor na salmonelu! Může být i v mraženém kuřecím mase, riziko hrozí taky při grilování či neopatrnosti v kuchyni