Rychlá večeře: Báječná jatýrka na slanině nádherně voní díky spojení cibule, slaniny a tymiánu, hravě je zvládne i začátečník
Koprová omáčka: Aby klasika české kuchyně byla krásně hladká a jemná, je třeba dodržovat postup a znát pár vychytávek
Ivana79 uvařila 15. 4. 2014 14:11 Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák 0 0 Okomentovat
Bramborová jídla Krkonošský sejkory (na plotně)-po bozkovsku "halušky", nebo v troubě jako bramborák spagetka 30 min
Větrníkový dort z odpalovaného těsta: Voní jemným karamelovým krémem a se šlehačkou chutná fantasticky
Kokosová kolečka: Cukroví se rozplývá na jazyku, krásně voní kokosem a pro správný tvar ani nemusíte použít strojek
Vaječná pomazánka s chilli papričkama ( aneb pálí, pálí, pálí ) Recept ještě nebyl hodnocen 4,9 varilamyskakasicku
Kulajda s houbami a ztraceným vejcem (trošku jinak) Recept ještě nebyl hodnocen 4,5 Madla Novak 30 min
Čokoládovo-mangový dortík s karamelem, krémem z mascarpone a šlehačky s dračím ovocem Recept ještě nebyl hodnocen 5,0 medanek 100 min